Contact ι
Facebook Twitter RSS

Startpagina

TIJDELIJK GESLOTEN!

Ten gevolge van de overstromingen van juli zijn we voorlopig gesloten voor onbepaalde duur, de werkzamheden maken het onthaal van bezoekers onmogelijk in het Duidingcentrum.
De Toeristische dienst blift open.

In de voetsporen van de Mens van Spy!

Het centrum is gewijd aan de meest bekende bezoeker van de streek, de Mens van Spy, en groepeert twee polen: het Duidingscentrum van de Mens van Spy en de Toeristische dienst van Jemeppe-sur-Sambre. Dankzij deze twee complementaire diensten, kunt u op ontdekkingstocht gaan naar het hart van de prehistorie in de tijd van de Mens van Neandertal en in een rijke streek vol contrasten.

In het hart van de Prehistorie !

Meer dan een bezoek, we nodigen jullie uit op een ontmoeting! Een ontmoeting van de Mens va Spy, een uitzonderlijk personnage dat onze visie van onze oorsprong drastisch heeft veranderd. Met hem, maak een reis naar het hart van de prehistorie, in de tijd van de Neandertalers, en ontdek ons rijk verleden.
Bent u op zoek naar schoolanimaties, ideen voor familieuitstapjes, een originele culturele activiteit voor groot en klein of naar een zaal voor uw werkvergaderingen of events?

Route d'Eghezée, 301-303 - 5190 Onoz
Téléphone : 081/74 53 28 ι Contact
Mentions légales
La Commune de Jemeppe-sur-Sambre Service public de Wallonie Institut du Patrimoine Wallon